«Твій подих всі серця людські рівняє»

27 серпня потягом дня в центральній бібліотеці для дітей (вул. С. Бандери, 8 ) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулися поетичні переспіви «Як би ти знав, як много важить слово» до дня народження Івана Франка. Відвідувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою «Твій подих всі серця людські рівняє», що присвячена письменнику.

Важко знайти у світовій культурі людину такого різнобічного таланту як Іван Якович Франко. Поет, прозаїк, драматург, перекладач, літературознавець, журналіст, етнограф, мовознавець, економіст, історик. Завдяки надзвичайній працездатності в поєднанні з глибоким розумом і величезним талантом Франка називають «академією в одній особі». Книжково-ілюстративна виставка демонструє багатомірність культурної спадщини письменника.

Протягом дня відвідувачі читали вірші Івана Франка. Маленькі читачі «Як би ти знав, як много важить слово»  – дитячі вірші чи уривки з казок, старші – інтимну чи патріотичну лірику. На завершення заходу у бібліотеці лунали Франкові пісні у виконанні українських виконавців.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top