“Творчі вироби з підручних матеріалів”

В місті Івано – Франківську багато прихильників здорового способу життя та екологічно чистого довкілля. Проблема забруднення навколишнього середовища завжди є актуальною. Постає питання: окрім смітника, куди можна діти побутові відходи?  

З метою донести до молодого покоління важливість цієї проблеми  16 листопада 2017 р.  бібліотека – філії №12  с. Микитинці, ( вул. Грицишина 10 ) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради організувала проведення   майстер – класу   “Творчі вироби з підручних матеріалів”. На захід, який проводився  в приміщенні Микитинецької ЗОШ, була  запрошена майстриня Наталія Малькова. Діти з цікавістю прослухали лекцію про способи сортування,утилізацію та  переробку побутового сміття.

Пані Наталія розповіла, що моделює прикраси, сумки та картини з пластикових та інших неорганічних відходів з метою привернути увагу до проблеми не сортування сміття в Україні. Діти долучилися до створення таких  прикрас, та були дуже задоволені  власноруч зробленими виробами.  Такими заходами  проблему забруднення  ми перетворили в творчість і красу.

Відповідальна за захід – Вовк Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top