“Стелить сніг у даль безкраю шлях Святому Миколаю”

Немає на нашій землі душі, яка б не горнулася до Святого Миколая. Малий і старий знає про нього, весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого. З великим нетерпінням чекають на прихід Святого Миколая діти, навіть пишуть до нього листи зі своїми проханнями, стараються все про нього дізнатися: вивчають вірші про чудотворця Миколая, розповідають легенди, роздумують над його дитячими роками.

  Саме з такими знаннями, 18 грудня, і  завітали діти в бібліотеку-філію №13 (с. Хриплин, вул Берегова, 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, де протягом дня була розгорнута  книжкова виставка – вікторина “Стелить сніг у даль безкраю шлях Святому Миколаю”. Діти активно брали участь у вікторині, але не на всі завдання була дана вичерпна відповідь.

Над такими  питання як: “Де народився Святий Миколай?”, “Що в перекладі з грецької означає ім’я Микола?”, “Яка подія передувала святкуванню теплого Миколая?”Традиції святкування Святого Миколая в різних країнах”та “Чим відрізняється Святий Миколай від Діда Мороза?” діти задумалися. Завідувачка бібліотеки доповнювала відповіді дітей та порекомендувала ознайомитися з книгами представленими на книжковій виставці – саме там можна знайти вичерпні відповіді на питання вікторини.

  Святий Миколай присвятив своє життя справі милосердя. Наслідуймо, діти, його добрі вчинки, задумаймось над тим, чи не потрібна комусь  наша допомога. Відзначаймо свято Миколая і нехай воно стане для нас святом милосердя, доброти, прощення і любові до ближніх.

  Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top