Співпраця “Читаючи і творячи руками, зростаємо духовно”

В рамках співпраці з педагогами ЗОШ №18 ( вул. Тролейбусна 7) завідувач бібліотеки-філії №5 ( вул. Галицька,100) Українець Світлана 14.11. 2019 р. о 12.50. завітала на відкритий урок християнської етики в 4-г клас з новинками літератури. Вона здійснила перегляд журналів “Водограй”, “Крилаті”, “Зоодруг”, книжок-картинок “Біблійні історії. Старий Завіт”, “Біблійні оповіді” та багато ін.

Вчитель Червак Любов виступила з презентацією про походження  вервиці та, як і де можна молитися на ній. Вельми очікуваним моментом для всіх присутніх став майстер-клас з плетіння вервиці, який  проводили жінки з товариства “Вервиця” і завідувач бібліотеки №5. Учні та присутні вчителі з великою охотою і стараннями в`язали вузлики, і нанизували намистинки.

На перерві діти і дорослі із захопленням переглядали видання з оптичною ілюзією “Що ховається у лісі?”, “Що ховається у морі?”.   Деякі з них записались до бібліотеки і взяли почитати книжки: “Як молитись на вервиці за внутрішнє зцілення”, “Розважання таїнств Вервиці”. А ще працівниця книгозбірні С. Українець  ознайомила педагогів з рекомендаційним покажчиком “Виховання без невдач”.

На уроці були присутні:  класний керівник 4-г класу Рибчанська Ольга, вчителі християнської етики, завуч початкових класів. 

Урок організувала і провела Червак Л.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top