“Соціальний захист в Україні”

З 15 серпня 2019 року всі охочі можуть оглянути у бібліотеці-філії № 7 (вул. Дністровська, 22)МЦБС Департаменту культури Івано- Франківської міської ради полицю актуальної проблеми “Соціальний захист в Україні”. 

Представляючи полицю присутнім, бібліотекар читального залу Федишин В.В. наголосила, що однію з основних функцій держави є забезпечення належних умов і стандартів життя та досягнення гідного добробуту громадян. Саме у період економічної кризи в Україні бізнес, політики та соціум у цілому усвідомлюють, що першість у формуванні загальної політики має належати соціальній політиці, адже людина є не тільки головним чинником виробництва, а й найбільшою цінністю , метою економічного розвитку. І саме зараз стоїть завдання віднайти ефективний механізм реформування соціального забезпечення в країні який дозволив би наблизити сферу соціального захисту безпосередньо до працівників, їх родин і трудових колективів і став би соціальним стабілізатором суспільства.

На полиці представлені книги та статті з періодичних видань присвячені питанням соціального захисту. Тут користувачі бібліотеки зможуть знайти відповіді на різноманітні питання. Наприклад: Як оформити субсидію?; Які пільги інвалідам війни та учасникам бойових дій?; Як перерахують пенсії? та інше.

Полиця буде представлена в бібліотеці до кінця серпня 2019 р.

Відповідальна за оформлення Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top