Сніжинка-крижинка – зимова красуня музично-театральний конкурс

29 грудня 2017 року, працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є.Коновальця,132А) МЦБС Департаменту культури міськвиконкому, завітали до дитячо-юнацького клубу «Юність» на музично-театральний конкурс «Сніжинка-крижинка – зимова красуня». Конкурсна програма складалася з 5 етапів, кожен який мав на меті розкрити творчі здібності учасниць конкурсу.

Надзвичайно вражала граційність маленьких сніжинок у конкурсі «Представлення» та їхня ерудованість у спілкуванні із ведучими під час конкурсу «Знайомство». Яскравим та енергійним був кожен виступ учасниць на третьому етапі конкурсної програми «Мій талант», а конкурс «Фотопроба» продемонстрував неабиякий акторський хист сніжинок-красунь. Останній етап креативних випробувань «Конкурс малюнка» дав можливість ще раз кожній учасниці розкрити свої приховані таланти.

Так, за підсумками конкурсної програми журі, до складу якого входили працівники бібліотеки Ліктей Н.К. та Каюда Ю.Я було присвоєно титули кожній сніжинці-красуні, такі як: «Міс Неповторність», «Міс Елегантність», «Міс Ніжність», «Міс Чарівність», «Міс Артистизм», «Міс Усмішка», «Міс Талант» і головна нагорода «Міс сніжинка клубу Юність».

Ось так, позитивна і творча атмосфера перетворила один із зимових вечорів на чарівне феєричне шоу і додала гарної нотки до передноворічного настрою.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top