«СНІД – небезпека реальна чи уявна»

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий, говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства

30 листопада працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188), Івано-Франківської МЦБС, депертаменту культури міської ради разом з педегогом-організатором клубу «Прометей» провели актуальну розмову «СНІД – небезпека реальна чи уявна» з вихованцями танцювальної студії «Динамо».

Бібліотекар наголосила ВІЛ-інфекція становить велику небезпеку для людей і суспільства, тому про неї треба знати всім. Необхідно володіти правдивою інформацією про шляхи поширення ВІЛ/СНІДу. Завжди слід пам’ятати, кожен з нас, особисто, несе відповідальність за власне життя та здоров’я інших.

Під час заходу присутні мали можливість поповнити знання про ВІЛ-інфекцію. Були розглянуті та обговорені такі питання, як «Чи можна заразитися ВІЛ /СНІДом через спілкування?», «Які існують шляхи передачі ВІЛ-інфекції», «СНІД – безповоротно змінює життя», «Чи можливо попередити хворобу?» Свої знання закріпили взявши участь у вікторині «Міфи і факти про ВІЛ/СНІД».

Захід супроводжувала книжкова виставка «Хочу і можу бути здоровим.» На ній були представлені інформаційні матеріали та література щодо широкого спектру проблем, які стосуються поширення ВІЛ/СНІДу.

Відповідальна Романюк К.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top