Свято-сюрприз “У світі все починається з мами”

Мама, мати, матуся – просте здавалося слово… А скільки в ньому тепла, ніжності і ласки, бо воно про найближчу і наймилішу людину у світі.

Все, що є в нашому світі доброго, красивого, лагідного – все починається з мами!

Напередодні чудового свята – Дня матері, 10 травня в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської Ради з учнями ЗОШ №4 4-А класу проведено свято-сюрприз “У світі все починається з мами”.

На святі діти дякували своїм мамам за їх терпіння, за їх натруджені руки, за їх щиру любов, мудрість і завжди надійну підтримку. Дарували своїм мамам теплі вірші і привітання.

Відеоролик “Усе бере початок з мами” познайомив учнів з історією виникнення цього свята. Разом з бібліотекарем діти складали вірш про маму, розгадували загадки про найдорожчу людину у світі.
Із віршів і малюнків учні зробили сюрприз – віршований, святковий, вітамінний салат для мам, сповнений любові, ніжності і піклування.

Несподіванкою і дуже приємним ще одним сюрпризом для мам було те, що дітки власноруч зробили для них маленький подаруночок з кольорового паперу – листівку з відбитком своїх долоньок, а в середині об’ємне сердечко і святкове вітання. Цей сюрприз вони вклали всю свою майстерність, любов і тепло.
Теплі слова пісні “Мамочка моя” і спів дітей не залишили байдужим нікого. А під пісню “Квіти для мами” діти не тільки співали, а і танцювали.

Бібліотекар разом з дітьми прочитали виведені на екран слова подяки і побажання усім мамам, а потім кожна дитина особисто сказала мамі: “Спасибі за те, що вона є!”.

До уваги присутніх був запропонований перегляд літератури біля книжкової викладки “У світі все починається з мами”.

На святі панувала атмосфера тепла, добра, любові, гарного настрою і позитивних емоцій.
Відповідальна за проведення Таргоніна В. Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top