Свято Стрітення: духовний зміст, звичаї, фольклор.

15.02.2019 року учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі ЦБ Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, стали учасниками надзвичайного дійства. Вони поринули в свято, яке створив для усіх присутніх в залі Науково-методичного центру культури та туризму Прикарпаття фольклорний колектив «Розмай» села Гринівці Тлумацького району. Керівник цього унікального колективу Василь Гринюк зумів згуртувати біля себе однодумців, жителів села Гринівці, людей творчих і небайдужих. Тепер вони одна, дружна команда, яка стала справжньою візитівкою свого села. Разом співають, танцюють, створюють сценічні костюми, живуть насиченим творчим життям, своїм прикладом демонструючи, що життя може бути іншим, яскравим, наповненим позитивом і творчістю.

Для нашого клубу ця зустріч стала справжнім подарунком, бо і наші «золоті люди» теж дуже творчі й талановиті. Свято захопило усіх… Закружляло в танку, задзвеніло в пісні, в щирому спілкуванні. Припали до душі й смаколики, якими щедро з любов’ю пригощали гостей артисти. І ще дуже важливо і надзвичайно приємно відмітити, що колектив «Розмай» радо відгукнувся на прохання, яке передали від бійців Цивільного Корпусу «Азов» наші волонтери, учасники клубу Ірина Мельник та Юстина Лялик, допомогти хлопцям поповнити запаси вітамінів, які дуже необхідні в зимовий період для підтримки їхнього фізичного стану.

Щедрість – це прекрасна і невід’ємна риса свідомих українців, людей, які діляться від усього серця. І ця сердечність була в усьому : в слові, в пісні, в приготовлених дарунках, які передали жителі села Гринівки і учасники клубу «Люди золотого віку» для бійців, які захищають нас на передовій…

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top