Свято-розвага “…Діти — се наш дорогий скарб…”

4 червня  2019 р. об 11. 00. працівник бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька, 100) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в ДНЗ № 36 “Віночок”(вул. Целевича, 16 А) з групою  “Сонечко” провела свято-розвагу “…Діти — се наш дорогий скарб…” з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, до 170-річчя з дня народження Олени Пчілки, в рамках проекту МЦБС “Літо+”.

Свято відбувалося в двох локаціях.  Спочатку бібліотекар коротенько розповіла дітям про дитячу письменницю О. Пчілку і показала  книжечки, які можна позичити з батьками в бібліотеці. За тим — провела виставу-розвагу “Дивна хатка”, під час якої малята грали головних героїв, маючи на шиї паперові  пиріжки і вареники, виготовляли саморобку “Морквяний вояк” з природних матеріалів. Згодом — переглянули мультфільм про звірят за мотивами творів згаданої письменниці.

А на  дитячому майданчику  дошкільнята озвучували вірш “Хазяйство”, розгадували графічні завдання про тварин,  гралися у забавлянки.

Під час  свята дітлахи отримали масу позитивних емоцій та гостинці. До слова, весь роздатковий матеріал до заходу готувався в бібліотеці.

Відповідальна за проведення: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top