Свято матері “У світі усе починається з мами”

12.05.2019р. о 14 год. працівники народного дому спільно з бібліотекою-філією №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в.)Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели захід з нагоди Дня матері “У світі усе починається з мами”.

На світі є слова, які ми називаємо святими, і одне з таких слів – слово Мама. Мама, матуся – найдорожча в цілому світі. Де б не був ти, щоб не робив, назавжди вона твій шлях освітить лагідним серцем відданим тобі.

Мати – це величезне вікно у світ, мамині уроки – на все життя, її лагідна рука завжди залишається в нашій долоні, її колискові пісні супроводжують нас до самої вічності. І саме сьогодні, в цей чудовий весняний день, своїх найсвятіших матерів вітали хриплинські діти.

Вітали з любов”ю та вдячністю, бажали їм вік довгий прожити в щасті та добрі, вітали художнім словом, піснею та віршем, дарували букетики весняних квітів та щедрі поцілунки. А ще діти переглядали книги та великодні саморобки представлені на тематичній поличці “Мати ніжна моя, молитвою тебе вітаю я”.

Свято закінчилося…та материнська любов вічна. І хочеться ще раз і ще раз сказати: бережіть, діти, матерів, шануйте їх, бо “все прекрасне в людині – від променів сонця і від молока матері”(М.Горький).

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top