Свято – забаву “Він вночі мандрує, сном і казкою чарує”

19 грудня – свято, яке з особливим нетерпінням чекають діти, тому що свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, піснями, іграми. Дітлахи чекають на день Святого Миколая цілий рік і мріють про чудові подарунки.

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей.

З нагоди цього свята  18 грудня 2017 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи,11А)  Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з учнями 2Б класу ЗОШ №4 проведено свято – забаву “Він вночі мандрує, сном і казкою чарує”.

Хто такий Святий Миколай? Він вигадка, казка, таємниця. чи дійсність?…

Відповіді на ці запитання учні дізнались із цікавої розповіді бібліотекаря, а також пізнавальним для них був перегляд відео “Легенда про Святого Миколая”.

З цікавістю школярі дивились мультфільм “Святий Миколай. З циклу Різдвяна казка”.

Діти підготували до свята вірші про Святого Миколая, весело відгадували загадки, відповідали на питання зимової вікторини.

Дуже розважила школярів запропонована бібліотекарем гра-пісня “Миколай до мене не прийде!, в якій дітки визначали самі чи заслуговують від Святого Миколая на подарунки, чи на різочку.

А в жартівливій грі “Що буває на ялинці” дітки проявили свою фантазію. Дуже весело пройшла гра “Впіймай сніжку”.

Усі разом співали пісню “Миколай, Миколай ти до нас завітай”, а під пісню “Ой, хто-хто Миколая любить” учні разом з вчителем і бібліотекарями водили святковий хоровод.

Біля тематичної полички “По країні з краю в край ходить Святий Миколай” діти ознайомились з цікавою літературою”.

Відповідальний за проведення Таргоніна В.Ю.

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top