“Свято дитячої казки” з

30 березня 2018 року о 10:30 у ДНЗ “Віночок” групі “Сонечко” (вул. Целевича,16 А) працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька,100) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради у рамках тижня дитячого та юнацького читання провели мультимедійний казкосвіт “Свято дитячої казки” з нагоди 390-річчя від дня народження Шарля Перро.

Спочатку бібліотекар розповіла дітям про видатного французького казкаря та твори які він написав. Згодом маленькі читачі відгадували свої улюблені мультфільми (“Попелюшка”, “Кіт у чоботях”, “Червона шапочка”, “Спляча красуня”) за зображенням з екрану; упізнавали книжечки за уривками з казок; витягували із “Чарівного мішечка” казкові  картинки-предмети та розгадували, яким героям вони належали. Дівчат із групи “Сонечко” чекав особливий сюрприз — у чарівних коронах вони танцювали танець принцес під дитячу пісню “Попелюшка”, яку виконала А.Герцун.

Цікавою розвагою для дітей був конкурс-перевдягання у якому дівчатка і хлопчики одягали на швидкість казкових героїв – “червону шапочку” та  “принца”. На завершення діти переглянули “Казку з Татом 2. Кіт у чоботях” у виконанні ведучого ранкової програми “Сніданок з 1+1” та розмальовували приховані малюнки. За старання та з нагоди свят учасники отримали шоколадні яєчка-подарунки.

Відповідальна за підготовку та проведення захду Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top