Святкування дворіччя клубу «Люди золотого віку»

22 грудня 2019 року в рамках святкування дворіччя клубу «Люди золотого віку» відбулась святкова зустріч в приміщенні читального залу ЦБ (вул. П. Орлика,5). Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Привітати учасників клубу прийшли учні дитячої музичної школи №1, вихованці викладача Надії Нестерук. Вони подарували присутнім чудові пісні і розповіли про свої унікальні музичні інструменти – бандури.
Минуло два роки з часу створення клубу «Люди золотого віку» при читальному залі. 15 грудня 2017 р. відбулось перше засідання нашого клубу і з того часу зустрічі, які тут відбуваються, стали не просто приємним і корисним дозвіллям, а й місцем зустрічі друзів, де можна відпочити душею, насолодитись творчістю один одного, отримати заряд позитиву і гарного настрою.

Керівник клубу Ірина Тарновецька-Мороз розповіла про діяльність клубу і найяскравіші сторінки його діяльності. Членкині клубу, наші поетеси Любов Корпан, Світлана Пілецька, Ярослава Харук підготували до свята віршовані вітання. Напередодні зустрічі в ефір вийшла радіопередача (ТРК Карпати), присвячена другій річниці заснування клубу, яку з цікавістю переглянули присутні і доповнили сказане учасниками передачі, поділившись своїми думками про клуб і його місце в їхньому житті. Відповідальна за проведений захід бібліотекар Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top