Святкова інсталяція та різноманітні різдвяно – новорічні акції “Йдуть Свята Різдвяні – радіє земля…“

З перших днів Нового 2019 року, а саме з 3-го і аж до 20-го січня відвідувачі абонементу ЦБ (вул. К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради мають можливість відчути магію новорічно-різдвяних свят, поринувши у чарівний казковий світ гарного настрою, створеного святковою інсталяцією “Йдуть Свята Різдвяні – радіє земля…“.

Творча уява та фантазії бібліотекарів та активістів бібліотеки Ярослава Туріва (художника, поета, учасника воєнних дій на Сході України) та творчо обдарованої Марійки Зіняк допомогли бібліотеці вдіти чарівні новорічно-різдвяні шати.

З їхньою допомогою ожили бібліотечні вікна, перетворившись на святкову вітрину з казковими будиночками, ялиночками, свічечками, дзвониками та іншими елементами різдвяного дизайну. А ще в бібліотеці можна побачити білосніжні паперові сніжинки, будиночки – витинанки та інші різдвяно-новорічні цікавинки, які створюють святковий настрій і не залишають байдужими нікого.

Також у ці січневі дні в бібліотеці проходили різноманітні різдвяно-новорічні акції.

А розпочалося усе із акції ”Запали в собі вогонь любові і добра”, акції передачі Вифлеємського вогню миру учасниками Івано-Франківської скаутської організації “Пласт” для подальшої передачі його всім користувачам бібліотеки та користувачам
бібліотек-філій МЦБС.

Уже стало доброю традицією (четвертий рік поспіль) приймати у стінах бібліотеки цей священний Вифлеємський вогонь миру. Акція тривала до 6-го січня, і кожний при бажанні, зміг взяти собі до Різдва свічечку запалену від священного Вифлеємського вогню.

Завітали на абонемент ЦБ в ці дні і партнери бібліотеки – члени обласної організації “Національний корпус” (голова Сергій Сивачук), і не з пустими руками, а з подарунками, і не тільки бібліотеці, а ще й подбали про тих, хто найбільше потребує уваги та допомоги. Це сироти з інвалідністю, вихованці Залучанського дитячого будинку-інтернату.

Щиро дякуємо представникам “Національного корпусу” за те, що долучилися до волонтерської акції підтримки, чим зробили хоч трішки щасливішими сиріт з інвалідністю, а їхнє життя хоч трішки кращим. Подарунки бібліотекарі передали представникам БО “Українська Благодійна Мережа”, для подальшої передачі їх вихованцям Залучанського дитячого будинку-інтернату.

10 січня 2019 року працівники бібліотеки та волонтер БО “Українська благодійна мережа” підбили підсумки акції розповсюдження благодійних листівок, що проводилась з 01 по 31 грудня 2018 року. Листівки для розповсюдження виготовили і надали волонтери БО “Українська благодійна мережа”. Ілюстрації до них виконали діти та молодь з інвалідністю, вихованці Залучанського та Коломийського дитячих будинків-інтернатів. Мета проведення акції поширення листівок – звернути увагу на проблеми та потреби дітей і молоді з інвалідністю, які живуть у сиротинцях.

Акція не одноразова і проводиться в бібліотеці уже не перший раз. Ми прозоро звітуємо про кожну гривню. Отримані пожертви за поширення листівок цього разу –
560 грн. Гроші передані волонтерам БО “Українська благодійна мережа”.
Дякуємо всім користувачам бібліотеки за активність протягом дії акції. Нехай у ці світлі різдвяні дні вас зігріває родинне тепло, даруйте й надалі свою любов і підтримку іншим, а ми щиро цінуємо Вас і миті проведені з Вами.

Та на цьому ми не зупиняємось, і уже з січня діє нова акція-розповсюдження зимових листівок, ілюстрації до яких підготувала дівчина, яка малює ротом, Улянка Белей та інші вихованці сиротинців. Придбавши дані листівки, Ви матимете змогу більше дізнатись про будинок підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю.

Протягом січневих днів увазі користувачів бібліотекарі запропонували для перегляду виставку-враження “Магія різдвяно-новорічних свят”, де можна знайти різноманітну інформацію про святкування Різдва та Нового Року (розділ ”На Різдво, на рік Новий, на веселі Святки…) та книги з колядками різних років (розділ “Скарб несемо золотий давнії колядки)
Щиросердечно вітаючи всіх користувачів та своїх партнерів по роботі – обласну організацію “Національний корпус”, НСОУ “ПЛАСТ”, БО “Українська Благодійна Мережа” та інших із Новим роком і Різдвом Христовим працівники бібліотеки побажали:

“Нехай небесний передзвін Різдва засіває Вашу життєву ниву радістю, благополуччям, злагодою, а благословення Боже хай не залишає Вас у ваших справах та починаннях. І всій Україні миру, спокою, віри й надії у день прийдешній! “
Відповідальна за підготовку святкової інсталяції та проведення різноманітних різдвяно-новорічних акцій в січневі дні аж до 20.01 – завідувач відділу обслуговування Кирста О.М.
Бажаємо, щоб гарний настрій мандрував із Вами впродовж усього 2019 року!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top