“Святкова листівка для мами”

11 травня 2019 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради до Дня матері для юних користувачів відбувся майстер-клас  “Святкова листівка для мами”. День матері святкується у другу неділю травня: у цей час надворі буяє весна, тому свято стає ще яскравішим.

Чудовим подарунком до цього дня стануть листівки, створені власними руками. Бібліотекар коротко розповіла про історію виникнення свята та запропонувала  ідеї, які допомогли створити листівку для матусі . Діти виготовляли вітальні листівки в техніці аплікації, використовуючи кольоровий папір, картон, мереживо, стрічки, гудзики, намистинки.

Найкращий подарунок – це подарунок, зроблений своїми руками. Це чудовий спосіб нагадати своїй матусі про найніжніші й найтепліші почуття до неї. До того ж це допомагає не тільки зробити яскравий і приємний подарунок для найріднішої людини, але і розвиває творчі здібності дітей, уяву, фантазію, креативне мислення, удосконалюється вміння роботи з папером, ножицями, клеєм і додатковими матеріалами та інструментами.

Відповідальна за проведення Арабчук О. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top