“Свята України: українські традиції”

  Простір для нових ідей і творчості

                                                                                   завжди знайдеться там,

                                                                                   де мешкають життя, талант  і книга.

25 жовтня 2019 р. в бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина 10)  МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, відбулось відкриття клубу цікавих зустрічей “Намисто”.

Головною метою клубу “Намисто” є глибоке вивчення, збереження, та відродження традицій нашого краю, розвиток творчих здібностей і розкриття талантів, поєднання зусиль для добрих і корисних справ, організація дозвілля, обмін думками і досвідом.

Тема першого засідання клубу  “Свята України: українські традиції”. Були запрошені гості різних вікових категорій. Весела дитяча безтурботність гармонійно перегукувалися з виваженими мудрістю і досвідом. Зійшлись люди яких об’єднала  любов до книги та бажання зробити щось нове. Завідувачка бібліотекою О. Вовк розповіла присутнім про традиції і звичаї нашого краю, історію свят, та про кулінарні смаколики якими славиться наша Україна. На заході була присутня майстриня і засновниця галереї “Етнопростір” п. Марія Червак. Вона  провела чудовий і головне смачний майстер клас по розпису медового коржика. На цій солодкій ноті і завершилось перше засідання клубу “Намисто”.

А далі тільки вперед! Теми  для наступних зустрічей вже запропонували самі учасники клубу. Кожна людина повинна прагнути розкритись і реалізувати себе як творча особистість, адже це може статись як у дитинстві, так і в похилому віці. Найголовніше, щоб розкриття таланту все-таки сталось. Дякую всім хто долучився і підтримав.

Відповідальна за захід – О. Вовк.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top