«Руху правила єдині-поважати їх повинні»

Найдорожчий скарб людини – це її власне здоров’я та життя. Незнання або невміння дотримуватись певних правил поведінки на дорогах, не обережність дуже часто призводять до втрат не тільки здоров’я, а й навіть особистого життя. І, на жаль, частіше нещасні випадки трапляються з дітьми.

 Тому 21.07 2019 в рамках проєкту «Літо +» працівники  бібліотеки – філії №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  на літній площадці провели бібліофорсаж «Руху правила єдині-поважати їх повинні». Захід проводився з метою ознайомлення учнів з дорожніми знаками, з правилами переходу вулиць та доріг, виховання уваги, дисципліни та спостережливості.

  Бібліотекарі розповіли про правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі та знаки і правила, які допомагають орієнтуватись у «бурхливому океані» вулиці. Щоб закріпити свої знання на практиці, ведуча заходу провела вікторину «Відгадай який знак», «Червоний. Жовтий. Зелений»,  «Дозволяється – забороняється», відгадували косворд «Пішохід».

З цікавістю діти розглядали книжки по даній темі «Безпека руху – це життя», Морозова Н. «Правила безпечної поведінки на дорогах», «Правила безпеки на вулиці» і ін.

Відповідальні Романюк К.М. та Іванишин А.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top