Романтичне рандеву: «Коли любов святкує свято»

Весь світ, а разом з ним і Україна 14 лютого святкує День Святого Валентина, або День усіх закоханих, коли кожен може наважитись відкрите своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання. День Святого Валентина – це свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей.

«Коли любов святкує свято» під такою назвою 14 лютого 2018 року в бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося романтичне рандеву до Дня Святого Валентина. Під час заходу користувачі познайомилися з історією виникнення свята, як відзначають свято в різних країнах, а вони в свою чергу читали вірші про дружбу, кохання, дискутували на тему « Кохання – це …?». Яскравих та приємних вражень дали конкурси, вікторини та забави. Всі були приємно вражені, що під час заходу було святкове чаювання з солодощами.

Також була представлена книжкова виставка «Без кохання світ не був би дивом».

Нехай у Вашому житті завжди буде поряд кохання і любов до матері і батька, любов одне до одного. Чекайте світлого кохання і воно обов’язково прийде до Ваших сердець. Надійтесь і вірите в це всією душею.
З Днем Святого Валентина!.!.!.

Підготувала Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top