Романтичне рандеву “Вічна музика світу – кохання”

14 лютого весь світ святкує найдивовижніше і найпрекрасніше свято – День Святого Валентина – свято закоханих. Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя.

До свята закоханих 19 лютого 2019 року в бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося засідання літературного клубу “Срібні передзвони”  на якому працівники бібліотеки і члени клубу разом з учнями 10-А класу ЗШ № 14 провели романтичне рандеву “ Вічна музика світу – кохання”.

Свято проходило в веселій і дружній обстановці. Розпочала захід бібліотекар Атаманчук М.І., яка познайомила учнів з історією виникнення цього чудового свята. Члени клубу підготували літературно-музичну композицію, під час якої звучали вірші, пісні про кохання. Потім розпочалася розважально-ігрова програма, до якої входили конкурси “Валентин та Валентинка”, “Комплімент на швидкість”, вікторина  “Знайди пару”, ігри “Подаруй серце”, “Інтелектуальний поєдинок”.

До уваги присутніх також була представлена книжкова виставка “ Мелодія двох сердець”.

Відповідальна  за проведення заходу бібліотекар Атаманчук М.І.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top