Рольова гра “Приміряй на себе професію – бібліотекар”

 У нас професія – прекрасна,
Клопітка хоч та й важка,
Зате гуманна, добра
Де ще в світі є така?
Вам вітання як найкращі
Подарує хай весь світ.
І сама чарівна осінь
Принесе хай вам привіт.
Зі святом вас вітаєм нині
Щиро, дзвінко від душі!
Хай відчують в серці свято
БІБЛІОТЕКАРІ всі!!!

30 вересня Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що це свято відзначається саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості). Саме бібліотекарі дарують людям вічну мудрість книг. Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, — що може бути достойнішим?

В цей день, 30 вересня 2019 року протягом дня працівники абонементу ЦБ (вул. Короля Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС проводили рольову гру “ Приміряй на себе професію – бібліотекар”. Користувачі абонементу, які цього дня завітали до бібліотеки мали змогу спробувати себе в ролі бібліотекаря, дізнавшись про деякі секрети професії. Обслуговували читачів, радили що прочитати, як знайти потрібну книгу у фонді, ознайомились з бібліотечними каталогами. 

Родзинка заходу – присутнісь шановних гостей. З професійним святом працівників абонементу ЦМБ зайшли привітати наші письменники Марія Микицей , Олександр Букатюк, Володимир Присяжнюк, а також білоруський письменник Микола Адам із фотохудожницею та поетесою Мар’яною Сурмачевською і не з пустими руками, а з чудовими подарунками – своїми книгами, за що ми їм дуже вдячні.

Олександр Букатюк презентував бібліотеці не тільки свою книгу “Мадонна миру”, а й рідкісну книгу Миколи Біденка “На всю глибину іншости”. Тонкий лірик, невиправний романтик, чия творчість надихає багатьох читачів подарував свою третю поетичну збірку “Епресії , а також попередню книгу “У середмісті моєї пам’яті”. Марія Микицей залишила на пам’ять про цей день свій новий роман “Dolce Vita -історію дивної дружби і ще дивнішої любові… Заінтрегувала?.. Тоді чекаємо вас у себе в бібліотеці… Ці книги стануть чудовими подарунками не лише для шанувальників їх творчості – бібліотекарів, а й для тих, хто ще не знайомий з їхньою творчістю – користувачів бібліотеки.

З такими гостями – Всеукраїнський день бібліотек став справжнім чудовим емоційним святом, як для бібліотекарів, так і для читачів.

Відповідальна за проведення заходу – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top