«Революція гідності – п`ять років по тому»

П’ять років тому, 21 листопада 2013 року, в Україні почався Євромайдан.  У той листопадовий четвер сотні людей вийшли на Майдан Незалежності з мирним протестом проти раптового скасування колишньою владою наміру підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

До цієї події 21 листопада 2018 року о 13:30 годині в бібліотеці – філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А)  Департаменту культури Івано-Франківської міської ради була продемонстрована відео – презентація «Революція гідності – п`ять років по тому».

Учасниками заходу були студенти 3-го курсу Маркетологи М -2, Івано-Франківського Коледжу  ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.

Розпочалася зустріч зі вступного слова бібліотекаря, яка розповіла про те, як розгорталися події революції, її передумови та причини виникнення.

Присутніх вразила продемонстрована презентація, кожен думками поринув у події п’ятирічної давнини. 

Малініна Марина Ярославівна, викладач Івано-Франківського Коледжу  ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій, виголосила заключне слово на якому ми згадали героїв Небесної сотні.

Захід доповнила бібліотечна виставка «Україна  – єдина країна» користувалася попитом для перегляду.

Відповідальна за проведення Лесик Л. А., Ліктей Н. К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top