“Раціональне використання енергоресурсів”

День сталої енергії в бібліотеці – нагода привернути увагу до енергоощадності, енергоефективності та альтернативних джерел енергії. З цією метою 08.10.2019 р. в бібліотеці – філії №14 (вул. Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради проведений інформаційний портал “Раціональне використання енергоресурсів”.

Енергія – це щось невидиме і невідчутне, але здатне накопичуватись і переходити з однієї форми в іншу. Споживання енергоресурсів у всьому світі безперервно збільшується. Щоб задовольнити всі потреби населення, слід раціонально використовувати енергоресурси, застосовуючи сучасні способи ощадного та ефективного використання відновлювальних джерел енергії, зеленої енергії та утилізації відходів.

Для користувачів бібліотеки підібрані інформаційні та науково – популярні матеріали, які спонукають задуматись про енергетичну незалежність, проведена вікторина “Енергоощадність в побуті”, а для найменших – знайомство та обговорення журнальних статей: “Енергія звідусіль” (Пізнайко.- 2019. – №10. – С.10-11), “Лайфхаки для енергоефективності” ( Колосок.- 2019. – №9. – С.11-14.).

Відповідальна за проведення Араджіоні С.П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top