Пізнавальна-розважальна година «За все, що маю, дякую тобі!»

Мати…Матуся…Ненька. З цим іменем у нас асоціюється все добре, щире, людське. Це той дужий птах, який розкриває нам крила, дає дорогу в життя. Ця людина, перед якою ми будемо завжди в боргу. Це перше слово мовлене нами, на все життя залишається дорогим у серці. У хвилини радості й печалі це слово злітає з наших уст, тамує біль. Мама – це найдорожче, що є у нашому житті.

День матері випадає на другу неділю травня і на передодні цього свята в бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась пізнавальна-розважальна година для учнів 4-го класу ЗШ№6. Спершу бібліотекар розповіла про існуючі версії свята День Матері. Потім діти розповідали як святкують день матері у своїх родинах, читали вірші, співали пісні в карооке. На завершення заходу діти ласували смачним печивом та цукерками.

Для кожної людини День Матері має особливе значення, адже сьогодні можна сказати найважливіші слова своїм матерям, чия безмежна любов супроводжує протягом усього життя.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top