“Простір дитячої уяви”

6 травня з 16.00 до 18.00 в міському парку ім. Т.Г. Шевченка в рамках святкування 356 – річниці міста  Івано – Франківська функціонувала бібліотека під відкритим небом “Простір дитячої уяви”. Роботу бібліотеки забезпечували працівники бібліотек – філій № 1; 4; 14 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради.

Зав. БФ №1 Воробчак М.Д. презентувала книжкову виставку “Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на Землі” та розповіла про книги відомих краєзнавців, які досліджують історію нашого міста, а також про книги, які знайомлять з видатними людьми Івано – Франківська.

        

Зав. БФ №4 Ліктей Н.К. провела історичне лото “ Івано – Франківськ! Місто моєї мрії, місто мого життя”. Бажаючим пропонувалось за відповідною цифрою обрати конверт, в який вкладена цікава інформація про наше місто, ознайомитись та озвучити її, а згодом  – обміняти на солодкий приз.

Працівники БФ №14 Араджіоні С.П., Засєдко Р.О. пропонували охочим  конкурсні запитання вікторини “ Найкраще в світі місто світанкове, увінчане святим ім’ям Франковим”, які  можна було обдумати як на одинці, так і разом з друзями, а за правильну відповідь – отримати приз.

І звичайно, для найменших найцікавішим було розмалювати в різні кольори малюнки про оточуючий світ  та улюблених книжкових героїв.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top