Природознавча розвідка «Магічні властивості кімнатних рослин»

Кімнатні рослини з давніх часів супроводжують і прикрашають життя і побут людини. Доглядаючи за кімнатними квітами, ми відпочиваємо, отримуємо задоволення. Кімнатні рослини здатні подарувати нам естетичне задоволення і насолоду. І головне кімнатні рослини – це живі істоти, які чують і відчувають нас. Кімнатні вазони реагують на наш настрій і навіть самопочуття. Квіти є окрасою нашого життя, вони прикрашають парки, красуються в будинках. Немає жодної дівчини, жінки, яка не любила б квіти!

24 січня 2018 р. о 13.00 в бібліотеці – філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому пройшла природознавча розвідка «Магічні властивості кімнатних рослин», де користувачі бібліотеки могли дізнатися більше про догляд за квітами. Адже квіти – це не тільки прикраса будинку, кімнати або балкона, а ще й спосіб розслабитися після важкого робочого дня. Адже всі знають, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Життя в гармонії із природою дозволить нам відкрити в собі сховані таланти, нові та невідомі нам риси свого характеру. Догляд за квітами це завжди приємно. Доглядаючи за кімнатними квітами, ми відпочиваємо, отримуємо задоволення від роботи і просто задоволення і насолоду. Не варто забувати, що кімнатні вазони відповідають взаємністю, кімнатні квіти здатні налагодити стосунки в родині, забирати негативну енергію віддаючи тільки позитивну і навіть виліковувати від недуг.
Користувачі бібліотеки розповіли про свої кімнатні квіти, брали книги і журнали даної тематики.

Декорування інтер’єру живими квітами зараз популярне як ніколи. Книги і квіти нероздільні в нашій бібліотеці теж. Це радує наших користувачів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top