Природниче асорті “Рослини дивовижної сили”

9 липня 2019 року в бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося природниче асорті “Рослини дивовижної сили”.

Світ рослин – унікальний подарунок природи людству. З давніх-давен людина застосовує для своїх потреб плоди, земні частини рослин, їх корені та кореневища.

До уваги користувачів в читальному залі  бібліотеки бібліотекарі організували книжкову виставку “ Душа природи – душа добра”, на якій представлені енциклопедичні, довідкові видання, науково-популярні статті про різноманітний світ рослин, його значення для життя людини.

Під час заходу, який проходив протягом дня в бібліотеці, бібліотекарі знайомили користувачів з дивовижним світом рослин. Бібліотекар Атаманчук М. І. провела для присутніх перегляд літератури “ Дивовижні факти з життя рослин”, в якому розповіла про вплив рослин на людину, на її психіку і нервову систему, про рідкісні та зникаючі види рослин. Фактичні дані вдало доповнювали древні повір”я, легенди, міфи.Особливо цікаве і корисне було знайомство з рослинами, які мають лікувальне значення.

Цікавим також було ознайомлення користувачів з інформацією про аромотерапію – прогресивний метод лікування різних хворіб,  яку презентувала завідувач бібліотеки Васіна М. М. 

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар Атаманчук М. І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top