«Природа –друг, коли ти добре знаєш її»

Найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів – усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

4 серпня 2019 р. працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках спец – проекту ЛІТО+ провели літературну гру-загадку  «Природа –друг, коли ти добре знаєш її»,  на майданчику біля бібліотеки.

Метою цього заходу було привити дітям любов до природи, дбайливе ставлення до неї. Діти відгадували загадки про природу, бібліотекар ознайомила з прислів’ями та приказками. Була проведена природнича вікторина.

 Діти завжди спостережливі і допитливі – їм хочеться щонайшвидше усе побачити, пізнати, зрозуміти. І ми, бібліотекарі, повинні допомогти їм осягнути навколишній світ, посіяти в душу дитини зерна доброти, чесності, порядності, бережливості, тонкого відчуття прекрасного. Сподіваємося, що проведена літературна гра-загадка «Природа – друг, коли ти добре знаєш її», стане у цьому добрим помічником.

 У бібліотеці діє постійна виставка літератури «У світі природи, з душею і любов’ю» , де користувачі мають змогу  ознайомитися з літературою по даній темі.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top