Презентація творчого доробку. Бондаренко Дмитро Вікторович.

Коли в бібліотеку приходять нові книги – це подія, що привертає увагу бібліотекарів, читачів. Коли сам письменник презентує свої книги – це справжнє свято, це чудова нагода познайомитися з особистістю письменника, його творами, світоглядом, життєвою позицією і філософією… Письменник в бібліотеці – це сучасний стартап і   ефективний спосіб спілкування у форматі “письменник-читач”. Бібліотекарі радо вітають кожного письменника, кожну ініціативу наблизити книгу до читача, можливість розширити читацькі горизонти

29.11.2018 р. в читальному залі ЦБ (вул. П.Орлика,5) Департаменту культури  Івано- Франківської міської ради о 13:00 відбулася зустріч з Дмитром Вікторовичем Бондаренком.

Бондаренко Д.В. – дніпровський письменник, який пише в жанрі реалістичної прози про звичайні потреби сучасних людей. Почав друкуватися з 1999 року. Лауреат і дипломант багатьох літературних премій в Україні: “Гранослов”, “Смолоскип”, “Літературна надія Дніпра” та ін. Призер всеукраїнського літературного фестивалю “Просто так” (2007 та 2010 рр.), призер дніпропетровського обласного конкурсу “Молода муза” (2008 р.). Лауреат літературних конкурсів “Міське оповідання – 2010” (м. Дніпропетровськ), “Прекрасне поруч – 2010” (м. Київ). Переможець в номінації “Читацьких уподобань” конкурсу “Літературна надія Дніпра – 2011”. Його роман “17-й поверх” став призером читацьких симпатій конкурсу “Українська книга року Бі-Бі-Сі-2006” та був удостоєний першої премії представництва ООН в Україні. Тож, Бондаренка В.Г.  недаремно називають автором американського бестселера. На початку 2017 р. Бондаренко Д.В. отримав відзнаку “Найкращий письменник року” від дніпровської премії “Артіс 2016”.

Бібліотекар читального залу Світлана Балабан представила письменника та презентувала присутнім його  творчу біографію. Сам Дмитро Вікторович захоплююче розповідав про свій шлях в літературу, про ті визначальні моменти життя, що спонукали його до письменницької творчості, цікаво і дотепно відповідав на запитання аудиторії. Творчий доробок автора добре відомий в читацьких колах України та за її межами. Численні відзнаки і нагороди красномовно свідчать, що є у автора та його творів свої шанувальники, своя читацька аудиторія, своє ім’я в літературі…

На сьогоднішній день він є автором 10 книжок, співавтором трьох збірок. Пише українською мовою в жанрі гостросюжетної реалістичної прози. Чимало сюжетів оповідань Бондаренка взяті письменником із власних спостережень довколишнього життя в сучасному мегаполісі. Тематика творі Д. Бондаренка різнобарвна – це “вічні” теми: кохання, ревнощі, сімейні цінності, гроші та злочини, з ними пов’язані. Герої творів письменника – його сучасники, прості люди, наші земляки, їхні життєві потреби, переживання, стосунки та почуття. Саме тому його творчість викликає такий інтерес у читача.

Ця зустріч дала можливість ближче познайомитися з особистістю та творчістю  дніпровського письменника Дмитра Вікторовича Бондаренка, поринути у своєрідний неординарний світ письменника і, до певної міри, віднайти для себе відповіді на важливі життєві виклики та ситуації.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top