Презентація книги В’ячеслава Купрієнка “Мишасько і розгардіяш”

5.02.2020 року бібліотека  філія №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11 – А) МЦБС Івано  Франківської міської ради для учнів 2 – А класу ЗОШ №4 (класний керівник Місюрак Наталія Іванівна) організувала зустріч з письменником, поетом, перекладачем, ветераном Афганістану, волонтером АТО і виконавцем авторських пісень В’ячеславом Купрієнком.
Письменник презентував дітям книгу “Михасько і розгардіяш” в українському перекладі.

Як сказав сам автор: “Зробити книгу одне, а показати, що вона класна  це зовсім інше”. І в нього це вийшло! Діти разом з автором і героями його книги мандрували, грали в ігри і розігрували сценки. На зустрічі діти побачили героїв, повірили їм, читали із захопленням про пригоди Михаська.

Присутні мали можливість почути широкий діапазон автора, адже він не тільки письменник, але й чудовий співак і музикант. Під звуки гітари присутні разом із ним співали його дитячі веселі пісні, панувала атмосфера радості, добра і любові.

Зі словами щирої подяки за таку теплу зустріч виступила бібліотекар і висловила надію, що невдовзі автор презентує продовження цієї книжки, зустрічі з героями якої з нетерпінням чекатимуть діти.
А ще Мишасько потрапив на телебачення завдяки журналістам “Суспільне/ Карпати”.

Відповідальні за проведення: Таргоніна В.Ю., Марковська О.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top