Презентація “Все про ЄС”

18.05 в бібліотеці – філії №14 ( вул. Довженка, 12) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради проводилась презентація до Дня Європи “Все про ЄС”.
У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом мирної співпраці між державами і їхніми цінностями: свободи, демократії, поваги до прав людини. Метою заходу є поширення інформації про ЄС, популяризації загального європейського культурного надбання серед молоді.

Переглядаючи відео презентацію “Подорож Європою: міста – столиці Євросоюзу” користувачі могли віртуально подорожувати різними країнами і ознайомитись з природою, історією, традиціями та пам’ятками європейських країн.

Для студентів і молодих людей, які хочуть розпочати навчання за кордоном, бібліотекар запропонувала п’ять порад, котрі допоможуть знайти свій навчальний заклад через соціальні мережі та спеціальні сайти. Адже існує багато програм, у рамках яких Євросоюз та його держави-члени надають молодим українцям можливості навчання в Європейських університетах, участь в конкурсах, стажуваннях, вивченні європейських мов. Сайт Euroquiz.org.ua, на якому зібрано останні новини та блоги європейських експертів та активістів допомагає бути проінформованими щодо розвитку євроінтеграційних процесів в Україні.

Відповідальна за проведення Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top