Поетичний зорепад “Україно моя барвінкова, захистить хай тебе Покрова”

Відбувся 14.10.2018 р. о 15-год. в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин вул.Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці – одне з найбільших християнських свят. А ще це свято є Днем українського козацтва, Днем української повстанської армії та Днем захисника України.  Для нас це не тільки народне та релігійне свято, а й національне. Воно є символом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України.
Вшановували українське козацтво та захисників Вітчизни і в с.Хриплині

Івано-Франківської міськради. Ще напередодні свята в Хриплинській загальноосвітній школі для учнів 5-9 класів був організований Козацький квест. Діти брали участь в рухливих іграх та конкурсах на кмітливість, а ще були конкурси мистецькі, мовні та історичні. Хлопці та дівчата продемонстрували справжні козацькі вміння – силу, спритність, винахідливість.
А 14 жовтня в народному домі відбувся святковий концерт. Творчі колективи народного дому стрілецькими та патріотичними піснями вшановували пам’ять усіх тих, хто в різні часи боронив нашу землю від ворогів. А учні молодших класів з поетичним словом зверталися до Пресвятої Богородиці просячи в неї захисту для матінки – України.

В бібліотеці-філії №13 з нагоди свята була розгорнута книжкова виставка “Захисники через роки, через віки”, на якій були представлені не тільки документальні видання, але й література сучасних українських авторів.
Допомагала в проведенні заходу Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top