“Поезія виноградної лози”

З 24 січня 2020 року у бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради спільними зусиллями бібліотекарів та громадської організації “Виноградарі Прикарпаття” організована виставка “Поезія виноградної лози”. Виставка стала продовженням багаторічної співпраці бібліотеки з “Виноградарями Прикарпаття”. На виставці книги та періодика про виноград і його вирощування, а також друковані видання громадської організації “Виноградарі Прикарпаття”, серед яких світлини сортів винограду і випуски журналу прикарпатських виноградарів “Виноград.Вино”.

Презентуючи користувачам виставку бібліотекар читального залу Федишин В.В. відмітила, що виноград має славу цілющого, високопоживного  продукту. Його ягоди містять значну кількість легкозасвоюваних цукрів, вітамінів,мінеральних солей. Плоди винограду та соки з них використовують при лікуванні серцево-судинних, шлункових та інших захворювань.

Виставка “Поезія виноградної лози” буде постійнодіючою для широкого кола користувачів бібліотеки – поціновувачів винограду.

Відповідальна за оформлення виставки Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top