Подіум психологічної та мотиваційної книги “Що б такого прочитати, щоб від стресу не страждати?.. ”

30.03.2019 року о 15:00 в рамках Всеукраїнського тижня дитячого і юнацького читання, на абонементі ЦБ (вул. К. Данила, 16) Департаменту культури міської ради відбувся подіум психологічної та мотиваційної книги “Що б такого прочитати, щоб від стресу не страждати?.. ”.

Пропонуючи книги даної тематики, бібліотекар підкреслила, що наше щоденне спілкування, в першу чергу, вимагає відповідальності й глибинності, але ми про це, на жаль, забуваємо. Є правила, нібито настільки очевидні, що їх просто не дотримуються, створюючи конфлікти та непорозуміння “на рівному місці”. Скількох проблем можна було б уникнути, якби люди вміли відповідально ставитися до такого звичного і, здавалось би, простого процесу – спілкування.

Для цього ми запропонували найкращі книги по психології із фондів абонементу ЦБ – прості і зрозумілі кожному матеріали, що втілили багаторічний досвід фахівців області. Дієві практики та поради, що дозволяють стати справжнім гуру комунікації, знаходити з людьми спільну мову, навчитися їх розуміти і добиватися своєї мети за допомогою звичайної повсякденної розмови. Завдяки практичним порадам авторів, ви зрозумієте, що і як треба робити, щоб завоювати прихильність оточуючих, привернути до себе увагу, впливати на оточуючих на користь собі. Безумовно, такі книги стимулюють до дій. То ж беріть ініціативу у свої руки, і почніть робити те чого хочете саме ви, а ще отримуйте радість простого людського спілкування. Адже кожен із нас має талант, проте мало хто знає, як відкрити його в собі. Саме психологічна та мотиваційна книга представлена на подіумі допоможуть зрозуміти це, знайти покликання, наповнити життя натхненням та сенсом.

Захід проведено для юнацтва, відповідальна – Микитюк У.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top