Подорож “Сторінками журналу “Міжнародний туризм”

Світ – це книга. І хто не подорожував по ньому –
прочитав у ній тільки одну сторінку
Св. Августин

27 вересня 2018 року до Всесвітнього дня туризму у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася подорож  “Сторінками журналу “Міжнародний туризм”.

Бібліотекар розповіла історію свята. А користувачі дізналися, що Всесвітній день туризму було офіційно засновано Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в Іспанії, в місті Торремоліно. День туризму в Україні почали відзначати з 27 вересня 1998 року, після підписання відповідного указу “Про День туризму” президентом Л. Кучмою.

Багато людей любить подорожувати, щоб побачити інші країни і континенти, сучасні міста і руїни стародавніх міст, вони подорожують, щоб насолодитися живописними місцями, або просто, щоб відпочити. Завжди цікаво відкрити щось нове, побачити інший спосіб життя, зустріти інакших людей, спробувати екзотичну їжу, послухати етнічні музичні ритми і зробити багато фотографій. Для тих, хто не має змоги подорожувати бібліотекарі підготували захопливу подорож разом із журналом “Міжнародний туризм”. Присутні дізналися, що журнал публікує матеріали про мандрівки та відпочинок. На сторінках часопису можна прочитати статті про вітчизняні та іноземні курорти, рукотворні та природні чудеса планети. У кожного, хто читає журнал, є чудова нагода познайомитися з відомими мандрівниками та митцями, які діляться з читацькою аудиторією своїми враженнями про найвіддаленіші куточки планети. Читач також знайде змістовну і цікаву інформацію про найрідкісніших представників тваринного та рослинного світу, матеріали про спорт, здоров’я, автомобільні подорожі, товари для відпочинку та мандрівок. Бібліотекар відзначила, що часопис видається з 1992 року та виходить з періодичністю шість номерів на рік. Журнал має багато цікавих рубрик: «Подорож на подію», «Життя як свято», «VIP-клуб», «Modus vivendi / Спосіб життя», «Подорож зі смаком», «Вояж-колекція», «Троянда вітрів», «Живий світ», «Профі-тур», «Україна чудес». Користувачі бібліотеки долучитися до кола читачів журналу про подорожі і поринули у світ фантастичних і незабутніх пригод. Любителі подорожей переглянули виставку “Подорожуємо у світі без меж”.

Відповідальна за проведення Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top