Перемога у грантовому проекті міжнародної співпраці по програмі Culture Bridges

 

Працівники відділу АБІС Івано-Франківської МЦБС перемогли у грантовому проекті міжнародної співпраці по програмі Culture Bridges від Британської ради у партнерстві з мережею Європейської спілки національних інститутів культури (EUNIC) в Україні. Сума гранту складає близько 10 000 євро.

Culture Bridges — трирічна програма підтримки розвитку культурного сектора в Україні, що фінансується Європейським Союзом  та прагне покращити ефективну взаємодію України з культурними організаціями та операторами в ЄС.

Програма фінансується за підтримки ЄС в межах впровадження Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, задля сприяння розвитку культури та творчих індустрій та підтримки толерантності та внутрішньої єдності в Україні, а також для промотування спільних цінностей.

Перемога у проекті надасть можливість отримати   досвід від країни ЄС, зокрема Румунії  зі створення бібліотечної онлайн радіостанції.

Івано-Франківська МЦБС, практично єдина бібліотечна система в Україні, яка матиме можливість спілкуватись з користувачами на просторах Інтернет радіо.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top