Патріотична година «Зупинись, людино. Поклонись, помолись щиро хоч хвилину. За героїв тих, що піднялись захищати рідну Україну»

12 жовтня 2018 року о 12 .00 год. в бібліотеці – філії №4 (вул.Коновальця 132 а) МЦБС Департаменту культури міської ради працівники бібліотеки спільно з вчителями і учнями загальноосвітньої школи №12 провели масовий захід присвячений дню покрови.

Наша патріотична година розпочалася з вступного слова Тейсар С. С., яка розповіла про свята, які ми святкуємо 14 жовтня і повідомила чому вони такі важливі. Далі взяла слово Чайківська Наталя Степанівна музичний керівник загальноосвітньої школи №12, яка разом з учнями 2- В класу, де керівник Хімяк Віта Валеріївна, розказували вірші, співали патріотичні пісні, радували нас гуморесками. Учениця 4 класу Гота Олександра зіграла на бандурі.

Під час свята діти познайомилися з цікавими прислів’ями, приказками, прикметами, які пов’язані зі святом. А також, як справжні нащадки козацького роду взяли участь в вікторині, розгадували загадки – запитання : « Що в чарівній скриньці?», які провела Магас Марія Михайлівна, де показали свою спритність, майстерність, винахідливість. За участь у конкурсах всі маленькі користувачі бібліотеки отримали призи.

На останок, бібліотекарі подарували учням 2- В класу дитячі журнали і запросили частіше відвідувати бібліотеку.
До нашого заходу була складена книжкова викладка літератури «Покрова свята покровителька козацтва і воїна України».
Завдяки співпраці бібліотекарів та вчителів загальноосвітньої школи № 12 музичне свято пройшло в затишній обстановці.
Відповідальна за проведення: Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top