Палітра одного автора “Хай Бог вас береже”

15 липня 2018 року святкує 70-річний ювілей наша краянка Віра Багірова – поетеса, прозаїк, драматург, автор 29 книжок віршів, казок, оповідань, п’єс та пісень, які особливо люблять діти дошкільного та шкільного віку.

15 липня 2018 року у парку ім. Т. Шевченка в рамках V міського фестивалю “Мелодії парку” та проекту “Літо+” бібліотека-філія №4 (вул. Коновальця, 132а) та бібліотека-філія № 3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради для мешканців Івано-Франківська організували палітру одного автора “Хай Бог вас береже”.

Маленькі відвідувачі парку та їхні батьки мали змогу ближче познайомитися з чудовими творами Віри Багірової. Письменниця з любов’ю змальовує дітей, лірично описує світ, що їх оточує. Її тексти — емоційно пережитий дитячий досвід. І цей досвід надзвичайно різноманітний, але завжди щирий і безпосередній. Чи то йдеться про спілкування із творами Лесі Українки («Дві зустрічі з Лесею Українкою»), чи про мандрівку у казковий простір («Історія малого троля»), чи про історичне минуле нашого народу («Улюбленець України»). Віра Багірова вміє передати радість від життя, світла, добра, і бачити у звичних речах незвичне. Письменниця говорить з дітьми про все: про щасливе дитинство, світ любові, добра і милосердя, природу, сім’ю, школу, рідну домівку, місто і країну. І хоч погода цього дня була примхливою, всі охочі взяли участь у експрес-вікторині “Чи знаєте ви творчість Віри Багірової?” та отримали призи.

Відповідальні за проведення Ліктей Н. К., Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top