Пазл-панорама “Читаємо задля єднання, єднаємось задля читання”

26 березня 2019 року о 14:00 працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Департаменту культури міської ради провели пазл-панораму “Читаємо задля єднання, єднаємось задля читання”, якою включились в Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання, що проходить щороку в березні під час весняних канікул у бібліотеках України.

Мета заходу, та й тижня взагалі – популяризація книги, заохочення молоді до читання в час, коли інформаційні технології, комп’ютеризація, Інтернет набувають все більшої популярності.
Елементами пазл-панорами були різноманітні заходи:

“Світ поезії, любов моя й тривого” (читання поезій дипломаткою ІІІ-го міського конкурсу читців поезії Ліни Костенко Любинецькою Соломією Олегівною);
– “Книги, що змінюють ваші погляди на життя” (зустріч із психологічною та мотиваційною книгою);
– ”Книга шукає свого читача” (літературна подорож за виставкою);
“Молоді крила творчості” (експрес-знайомство з молодими талантами).

Про свій дебют у журналі “Перевал” (№ 1-2. 2018) із твором малої прози ”Не зривайте троянд”, розповіла талановита дівчина, студентка факультету філології ПНУ ім. В. Стефаника, Вероніка Калитяк.
Звичайно ж не обійшлось і без цікавих сюрпризів-подарунків. Свою книгу “Мерехтливе світло” (2015), до якої увійшли два фантастичні оповідання та роман, Вероніка подарувала молодим користувачам бібліотеки.

Отак, в приємному товаристві та спілкуванні, слово за словом, виступ за виступом, пазл за пазлом – та й склалася пазл-панорама “Читаємо задля єднання, єднаємось задля читання”, де всім було цікаво, пізнавально та весело.
Хочете і ви поринути в книжковий дивосвіт та відчути незабутні емоції, тоді не сумуйте, а ідіть в бібліотеку, де на вас ще чекають цікаві заходи тижня дитячого та юнацького читання, а саме:
подіум мотиваційної книги “Щоб такого прочитати, щоб від стресу не страждати? (30.03);
інформаційний кошик “Твори-ювіляри 2019” (31.03).
Маєте ще час. Чекаємо!!!
Захід проведений для юнацтва, відповідальні Данилів Л.В., Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top