Осінній бібліотечник 2017 “Музика скликає друзів”

1 жовтня 2017 року о 16:00 на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-франківської МЦБС Департаменту культури міської ради знову зібралась творча молодь на традиційний бібліотечник. Цього разу – осінній бібліотечник “Музика скликає друзів”, що проходив в форматі години естетичного спілкування.

З недавнього часу абонемент ЦБ трансформувався на презентаційний простір для багатьох митців: хендмейкерів, художників, фотографів, поетів, музикантів. Саме цю бібліотеку із задоволенням використовують молоді творчі люди як майданчик для представлення своєї творчості та вважають її місцем, де можна показати свої таланти, відчути атмосферу згуртованості, незабутніх знайомств та приємного спілкування, яке надихає.

Осінній бібліотечник покликав музикантів: Мішу Бойчука, Андрія Маврика, дует “Memories of Past life” відсвяткувати Міжнародний день музики в дружньому колі творчих особистостей і оточенні книг та представити однодумцям свої нові напрацювання, а привітати їх завітали поети міста : Букатюк Олександр, Стефанишин Надя, , Гусак-Юрків Іванка, Сурмачевська Мар’яна, Тимків Христина, Вася Сливчик (Елвіс), Сергій Дракон. Оля Новак та Артур Савчук не тільки читали свої вірші, а й долучилися до організації святкового солодкого столу. Представили свою творчість і численні гості з інших міст: Богдан Кухта, Олена Строганова , Ірина Бобик (Львів), Орина Потапенко (Чернігів), Сашко Мельник (Чернівці), Олександр Алексеев та Юрій Ліщук (Тернопіль),Влад Волошин (Тлумач), Тарас Марищук (Бурштин), який вразив присутніх не тільки своїми ліричними , а й патріотичними віршами і спогадами про події, які пережив сам в АТО , (що було дуже доречно на передодні Дня захисника України).

Поетичне емоційнезавершення вечора постійного ведучого та співорганізатора Богдана Кирсти надихнуло всіх на нові зустрічі.

Художні роботи про музику надані бібліотеці студенткою інституту культури ПНУ ім. В. Стефаника Віталіна Майданською надали вечору атмосферності.

Поезія, музика, море позитивної енергетики, спілкування з прекрасними людьми надовго залишаться в пам’яті всіх хто побував цього осіннього вечора в бібліотеці. Чудові, чудові, незабутні емоції!!! Працівники Абонементу ЦБ завжди раді зустрічати в своїх стінах цікавих людей, що прагнуть самореалізації.

Відповідальна за організацію та проведення- Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top