«Осінній бал наших років»

2.10.2019 року у бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась зустріч-вшанування «Осінній бал наших років» (до Міжнародного дня людей похилого віку).

Це − свято чисте і світле, свято наших батьків, бабусь і дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність. Часто саме на плечі дідусів та бабусь лягає виховання онуків. Нерідко саме вони замінюють нам тата і маму. Адже наші батьки на роботі, і у них часто просто не вистачає часу, щоб відповісти на всі ваші «чому?», щоб розповісти казочку, заспівати пісеньку, навчити вишивати чи майструвати. От і доводиться звертатися до бабусь та дідусів. А вони — все встигають, на всі запитання відповідають.

Добро неможливе без любові до ближнього, до себе, до Життя. Допомогти іншому – це значить принести дрібку добра, шматочок сердечності, крапельку милосердя. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді − це в характері нашого народу.
В цей осінньо зігрітий день і час хочеться сказати, поважайте дорогих вам рідних, будьмо чуйними у ставленні до них, − людей похилого віку, бо це є наріжним каменем людяності. Поважаймо, шануймо, робімо добро!
Відповідальні за проведення: Дяків Р. Б., Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top