«Нові книги на будь-який смак»

Осінь- найкнижковіша пора року. Взявши в руки горнятко запашної кави або какао разом з доброю, цікавою книжкою хочеться відпочити, загорнувшись у щось тепле та зручне.

Нещодавно наша бібліотека отримала нові книги. Для шанувальників книги і любителів читання 11 жовтня 2018 р. протягом дня в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради працівники презентували користувачам   літературу  «Нові книги на будь-який смак».  

З кращими зразками книжкової продукції познайомилися користувачі на дегустації книжкових новинок протягом дня. Тут представлені книги українських і світових письменників, зокрема – бестселер французької письменниці Аньєс Мартен-Люган «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву», англійської – Гелен Філдінг «Щоденник  Бріджит Джонс», американського – Чарльза Мартіна «Гора між нами» і, звичайно, популярних українських письменників: Андрія Кокотюхи, Макса Кідрука, Дари Корній, Алли Рогашко, Ніки Нікалео, Анни Хоми,Тетяни Белімової. Дуже на часі є «Цікавинки української мови» Ілька Лемка та «10 історій для хлопців» (зібрання новел та оповідань для підлітків), а також із серії «Апріорі дітям»- Леся Українка-дітям, Леонід Глібов –дітям, Микола Вінграновський –дітям та Олена Пчілка – дітям.

Запрошуємо користувачів бібліотеки на дегустацію книжкових новинок літератури.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top