Новорічна майстерня “На порозі Новий Рік!”

Наближається Новий Рік – чарівне свято, яке з нетерпінням чекають і діти і дорослі – це пора подарунків, веселощів, здійснення мрій. Підготовка до свят завжди радість!

27.12.2018 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської Ради, учні 5А класу ЗОШ №4 відвідали святкову новорічну майстерню “На порозі Новий Рік!”

Напередодні свят всі мріють про дива! Бібліотекар закликала не зволікати, а створити диво власноруч. Для цього потрібне лише бажання, фантазія і гарний настрій! І запропонувала майстер-клас по виготовленню вітальної новорічної 3D листівки.

Майстерно зроблені школярами новорічні листівки обов’язково справлять враження на всіх їхніх рідних! І за свою майстерність діти отримали сюрприз – солодощі.

Крім майстер-класу бібліотекар підготувала для школярів цікаву вікторину “Зимова круговерть”, загадки, а також всі разом складали зимового вірша “Якою ж буває зима?”. Дуже розважила дітей гра “Новорічні передбачення”, “Зимова рима”, “Що буває на ялинці”.

Під пісню “Сніжинки пушинки” учні зробили сніжинок хоровод, співали і танцювали, а під пісню “З Новим Роком” дарували один одному обійми, посмішки і теплі слова вітань.В бібліотеці панувала святкова новорічна атмосфера, лунали сміх і радість!

Бібліотекар підготувала книжкову викладку “На порозі Новий рік”, яка подарувала безліч цікавої інформації про новорічні свята.

Відповідальна про проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top