“Нерозтрачений потенціал Галичанина”

20.09.2018 р. о 14:00 працівники бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська,22) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в рамках плану роботи літературного клубу “Срібні передзвони” підготували для учнів 10-го класу ЗОШ №16 літературну посвяту “Нерозтрачений потенціал Галичанина”.

20 серпня виповнилося б 80 років видатному поетові лауреатові Шевченківської премії, нашому земляку Тарасові Мельничуку. Виповнилося б, якби, зламаний хворобами, бездомний і самотній, цей вічний бунтівник не покинув непривітний для себе світ.

Провідний бібліотекар Железняк М.О. розповіла учням про непростий шлях, що довелося пройти цьому неординарному з особливим почуттям власної гідності поетові.Рівнем свого неприборканого поетичного таланту Тарас Мельничук і донині залишається недосяжним для поетів. У його крок неможливо ступити, як і повторити його життя. Бо Мельничук, – це стихія. Вірші поета неординарні та непрості, але все ж учні вибрали вірші, які їм сподобались, або вразили, та розказали їх для своїх однокласників. Завідувач бібліотеки-філії №7 Васіна М.М. доповнила розповідь про жінок у житті поета. Викладка літератури “Пазли долі Тараса Мельничука”, підготована працівниками представляє творчий доробок поета та матеріали про нього.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top