«Нащадкам Прометея в кому вогонь титана ще не згас»

15 жовтня 2019 року в бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, з нагоди відзначення 14 жовтня Дня Української Повстанської Армії, Дня українського козацтва, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, відбувся історичний калейдоскоп «Нащадкам Прометея в кому вогонь титана ще не згас» для учнів 9 класу ЗШ№6.

Розпочався захід вступним словом бібліотекаря – 14 жовтня в Україні є особливим днем, який щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої держави. У цей день відзначають чотири свята та пам’ятні дні пов’язані з різними історичними подіями. Водночас, святкуючи ці великі свята, думаю варта пригадати і завжди пам’ятати слова повстанської пісні – молитви «В єдності – сила народу! Боже, нам єдність подай».
Під час заходу учні мали змогу передивитись відео презентацію «25 історичних битв за Україну про які треба пам’ятати». Також бібліотекар ознайомила учнів з виставкою книг «Від козаків до кіборгів».
Сьогодні ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності людям, які захищали Соборність і незалежність України в 20 столітті і продовжують її відстоювати в 21 столітті.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top