“Навчаємося жити добрими людьми”

20 березня в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми ( вул. Мазепи, 11а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської Міської Ради бібліотекар разом з учнями 4Б класу ЗОШ№4 крок за кроком з добрим словом, добрим вчинком, віршем, піснею, грою, повчальними сценками, народною мудрістю створили ланцюжок доброти “Навчаємося жити добрими людьми”.

Ми живемо на планеті Земля і носимо ім’я Людина.А людина починається з добра.  Бо тільки добро робить людину великою, якою б не була вона маленькою.

Розігруючи сценки “Мати і син”, “Твори добро”, “Добро і зло” учні вчились бути доброзичливими, чуйними, вихованими, вчились творити добро безкорисно, розрізняти де зло, а де добро.

Разом з бібліотекарем діти вивчали золоті правила поведінки, яких треба дотримуватись в житті, щоб іти до людей з добром.Звучав “Гімн ввічливості”, вірші про добро і про добрі справи.

Ще наші діди-прадіди своєю мудрістю вчили нас бути милосердними і добрими, тому так багато є в нашого народу прислів’їв про добро. В запропонованій бібліотекарем хвилинці українського фольклору учні доповнили і утворили прислів’я про добро.

З цікавістю діти приймали участь в грі “Встав чарівне слово”, “Так чи ні”, вікторині “Чемність”.

Ланцюжок доброти скріпили пісні “Даруй добро”, “Не давайте  суму жити”, “А я бажаю вам добра”. Діти весело співали, передавали один одному тепло своїх долонь, дарували один одному усмішки.

До уваги присутніх бібліотекар запропонувала перегляд літератури біля книжкової викладки “Добром і любов’ю серця обігрієм”.

Завдяки такому заходу в душу кожної дитини попало зернятко добра, чуйності, і є надія, що з цього зернятка виросте великий колос добра ,честі і людяності. І без сумніву сьогодні став добрішим кожний.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю., класний керівник 4Б класу ЗОШ №4  Кулява Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top