«Мій голос я віддаю на захист довкіллю»

На сьогодні одним із болючих питань – є питання охорони довкілля, адже люди піклуються про стан навколишнього середовища. Саме тому, щороку в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля.
В рамках святкування Дня довкілля 23 квітня 2019 року в бібліотеці – філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради  відбувся відкритий мікрофон «Мій голос я віддаю на захист довкіллю». Участь брали учні 4-го класу ЗШ№6.

Спершу бібліотекар розповіла учням – що учені вважають станом навколишнього середовища є критичним, тому що воно дуже забруднене. Все необхідне для життя людина отримує від природи. Тому захищати й оберігати природу – наш обов’язок, що доля планети знаходиться в наших руках. Передаючи один одному імпровізований мікрофон учні висловлювали свої думки щодо збереження навколишнього середовища: якщо б кожен із нас прибрав сміття після себе, піклувався про природу, не забував гасити вогонь, то екологічний стан нашої країни та міста був зовсім інакшим. Сподіваємось, що подібні заходи це ще один внесок в наше чисте майбутнє!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top