Мультимедійна презентація – парад професій “100 професій – 100 доріг”

Поки нам здається,
що ми лише мріємо про майбутнє,
воно вже справджується навколо нас.

12.04.2018 р., провідний бібліотекар Железняк М.О., бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська, 22) підготувала мультимедійну презентацію – парад професій “100 професій – 100 доріг” та завітала в гості до учнів 10-го класу ЗОШ №13.

Чим більше знає молода людина про різноманітні види виробництва та професії, про умови праці, про те, де можна навчитися тій чи іншій спеціальності, і т. ін., тим більш свідомим буде її вибір.
Результатом низького рівня інформованості молодих людей про світ професій є непідготовленість до самостійного отримання необхідної інформації. При виборі професії не треба нехтувати ще й такими важливими речами, як цінності.
Цінності – це те, що є для вас важливим, на що ви орієнтуєтеся, коли приймаєте певні рішення, заради чого ви дієте, витрачаєте свої сили, заради чого живете. Це ваші переконання.
Про це та багато іншого розказувала учням провідний бібліотекар Железняк М.О. Мультимедійна презентація продовжила ознайомлення учнів із свідомим вибором майбутньої професії з порадами психолога.

До уваги присутніх підготована викладка видань “Пошук, Професія, Покликання” де представлені актуальні видання про вибір професії.
Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар
Железняк М.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top