«Мужність і відвага крізь покоління»

9 жовтня 2019 року о 13:30 год.  в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця 132а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  відбувся історичний екскурс «Мужність і відвага крізь покоління».

Покрова, козацтво, УПА, День захисника України – ось ці чотири теми ми об’єднали на нашому масовому заході, на якому  привернули увагу  користувачів до того, що означають ці свята і чому їх ми святкуємо саме разом 14 жовтня.  Зі вступним словом виступила бібліотекар читального залу Лесик Л. А

Вікторина «А чи ви знаєте історію Козацтва?», в якій була розминка, з цікавими запитаннями;  гра -доповнити прислів’я; конкурс «естафета»; а також чарівна скринька захопила не тільки студентів, але й викладачів і бібліотекарів, які були присутні в залі, яку провела Магас М. М.

З цікавою доповіддю виступили студенти КРСіТ, 1 курсу КОБ-20 Сірко Є. – «Історія козацтва, як воно було»,  Духович Ю. – «Як утворилося УПА», Сікора Х. – «Про мужність і відвагу українських вояків сьогодні».

Пісня «Повертайся живим» та «Прошу в неба» не залишила нікого байдужим.

Наприкінці нашого екскурсу завідувачка бібліотеки КРСіТ Перепічка Уляна Зіновіївна наголосила: “… що ми живемо на українській землі  і повинні знати своїх воїнів – захисників”.

Класний керівник 1 курсу КОБ-20, КРСіТ, Олійник Надія Петрівна підсумувала, що ми повинні знати і пам’ятати історію, а також примножувати свої знання.

Книжкова виставка «Покрова свята покровителька козацтва і воїнів України» була дуже доцільною, оскільки нею зацікавилася велика кількість молодих людей, з нею ознайомила Тейсар С. С.

Відповідальна за проведення Лесик Л. А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top