Моніторинг засобів масової інформації “Миротворча місія ООН в Україні”

Запровадження місії ООН могло б стати найефективнішим методом деескалації та повного припинення військової фази конфлікту. Президент України переконаний ,що розгортання багатонаціональної миротворчої операції з мандатом ООН допоможе відновити суверенітет і територіальну цілісність України.

24 жовтня в читальному залі ЦБ (вул.Пилипа Орлика, 5) Департаменту культури міської ради о 13 годині відбувся захід – моніторинг засобів масової інформації ”Миротворча місія ООН в Україні”. Бібліотекар читального залу Ірина Казакова провела ретельний моніторинг ЗМІ по даній темі. Зокрема, відвідала вітчизняні сайти, переглянула цикл відео на YouTube сюжети телевізійних каналів, записи радіопередач, опрацювала ряд тематичних статей з періодичних видань. Завдяки моніторингу вона підготувала розгорнуту інформацію, насичену фактами та ілюстраціями. ”Україна надає важливого значення діяльності з підтримання міжнародного миру та безпеки, розглядаючи участь у ній, як важливий чинник своєї зовнішньої політики. Неможливо переоцінити значення присутності на сході України міжнародної миротворчої місії ООН”, – наголосила у своєму виступі Ірина Казакова.

Вдалий мультимедійний супровід допоміг у розкритті теми. Відео “Миротворча місія ООН в Україні“ викликало коментарі та дискусії учасників заходу. Виставка періодики “ООН з надією на мир” презентувала присутнім найбільш резонансні публікації та факти.

Особливий інтерес у користувачів викликали статті:
– Власенко В. Кремль боїться оонівських миротворців / В.Власенко // Урядовий кур’єр. – 2018. – 27 верес.(№ 181). -С. 3.
– Лоссовський І. Миротворчий досвід ООН і план “Б” врегулювання військово-політичного конфлікту на сході України / І. Лоссовський // Зовнішні справи. – 2016. – №1. – С.11-15; №2 . – С. 16-20.
– Турянський І. Цікаві факти про ООН / І.Турянський // Зовнішні справи. – 2015. – № 1. – С.12-15.

Резонансне відлуння подій на сході України не залишає байдужим жодного свідомого українця. Такі заходи допомагають висвітлити реальну сутність подій, голосно заявити на міжнародній арені про нашу миролюбну зовнішню політику та формують свідому патріотичну позицію наших співвітчизників.
Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Ірина Казакова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top